Trapconstructies

BKG Construct zorgt voor veilig en degelijk trapontwerp met bijpassende balustrades.

BKG Construct biedt hoogwaardige trapconstructies en balustrades op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en kwaliteitsvolle oplossingen die voldoen aan uw behoeften.

Staalconstructies

BKG Construct is gespecialiseerd in het uittekenen, uitwerken en plaatsen van deze staalconstructies.

Op maat gemaakte stalen trappen en leuningen voor bedrijven en kantoren, zowel binnen als buiten. Van wenteltrappen tot rechte steektrappen, onze expertise omvat een breed scala aan trapconstructies, inclusief platformen en andere staalconstructies.

Trappen

BKG Construct is uw betrouwbare partner voor al uw trappen.

Van elegantie met plaatmateriaal trapbomen tot industriële trappen met profieltrapbomen, wij bieden diverse opties zoals rooster, traanplaat, hout, glas en meer. We luisteren altijd naar de wensen van de klant en bieden passend advies. Ook integreren we naadloos uitbreidingen aan trappen, zoals bordessen en platformen, in uw project.

Ballustrades

Nauwgezet ontworpen ballustrades voor optimale veiligheid

Standaard voorzien we elke trap van een bijpassende leuning. Bestaande leuningen kunnen ook door ons vernieuwd worden, waarbij we gebruik maken van diverse profielen en materialen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Rustieke balustrades voor terrassen of rondom vensters behoren eveneens tot onze mogelijkheden.