Piping

BKG Construct: Specialist in Hoogwaardige Industriële Pipingoplossingen

Uw betrouwbare partner voor hoogwaardige industriële piping-oplossingen. Ons ervaren team staat klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen en maatwerk te leveren.

Piping

Bij BKG Construct leveren we hoogwaardige industriële leidingen van de beste kwaliteit voor diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie en de chemische sector. Onze expertise stelt ons in staat om te werken met de door de klant verstrekte plannen en we voeren ook zelf de 3D-detailengineering uit.

Om ervoor te zorgen dat het pipingwerk voldoet aan de specificaties, bereiden we de leidingen grotendeels voor in ons eigen atelier, waarna we ze ter plaatse monteren. Onze leidingen worden gevalideerd volgens de overeengekomen klantspecificaties, wat resulteert in een kostenefficiënt en veilig leidingsysteem.

Bij BKG Construct bieden we ook andere producten aan die perfect kunnen worden gecombineerd met onze leidingen, zoals pijprekken, bordessen, skids en pomppakketten. Dit stelt ons in staat om een complete oplossing te bieden die voldoet aan uw behoeften.

Als het gaat om het lassen van rvs-buizen, hanteren we voornamelijk het TIG-proces met behulp van geavanceerde digitale precisie-apparatuur. Dit garandeert een nauwkeurige en betrouwbare lasverbinding.

Draai en freeswerk

BKG Construct is uw betrouwbare partner voor draai en freeswerken.

Bij BKG Construct zijn we uw betrouwbare partner voor al uw draai- en freeswerk, of het nu gaat om kleine of middelgrote series. We beschikken over een uitgebreid conventioneel machinepark waarmee we een breed scala aan bewerkingen kunnen uitvoeren, waaronder draaiwerk, freeswerk en diverse andere technieken.

Naast conventioneel draaien en frezen bieden we ook CNC-draaien en -frezen aan. Voor kleine series hebben we ons eigen machinepark, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen en complexe onderdelen kunnen vervaardigen.

Onze expertise omvat onder andere:

  • Draaien
  • Frezen
  • Boren
  • Zagen
  • Plooien

  • Knippen

  • Walsen